Uppdrag julklappar

Det är ruskigt svårt att hitta något fint att ge bort ibland, något som känns genomtänkt och – kanske framför allt – personligt.

Kika in en sväng på de här ställena, så kanske du får lite inspiration? (Tänk på att vara ute i god tid när du ska specialbeställa! Typ snart.)

omtanken

  • www.personligalmanacka.se designar du enkelt ihop en jättefin almanacka, precis som du/din vän vill ha den. Du väljer både inlagans och omslagets utseende. I år kan du även ladda upp egna bilder/foton till fram och baksida!
  • Budget-personalisera genom att välja ett eget ord till ett halsband, något som du tycker passar till just den du ska julklappa. Jag köpte mitt snygga om-halsband för ynka 100:- Trevliga tjejen som sålde hade ett alltid om halsen. Vardagsfilosofi och smycke i ett! Mejla Hanna och Elina  på hanna.t.b(at)gmail.com för beställning.
  • Hos www.emmagjort.se kan du beställa allt från kallingar till koppar, brickor, plånböcker och blanka små satinkuddar med ditt alldeles egna fototryck på. (Det är trendigt med fototryck på kuddar nu! Kolla här, t ex. Och här.)
  • www.vildavictoria.com hittar du snygga namnsmycken i många stilar och storlekar. (Sista datum för order innan jul är den tionde december.)
  • Lina på www.singerat.se gör fina silverringar som du själv bestämmer texten på. Barnens namn till en lycklig tvåbarnsförälder, kanske? Eller beställ ett mantra att alltid ha för ögonen? Endast fantasin (och ytan) begränsar.

Jamen personligare blir det ju nästan inte, eller hur?

Mission completed! Over and out.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: